Rosia Montana Activist Social Forum

Het Rosia Montana Activist Social Forum (#RMForum) wordt voor de derde keer georganiseerd van 12 tot 16 augustus tijdens FânFest, het grootste ‘multi-art activist’ festival in Roemenië. De “Save Rosia Montana Campaign” voert actie tegen goudontginning met behulp van giftige cyanide, en organiseert tijdens #RMForum meer dan 30 workshops met 35 sprekers uit tien verschillende landen, rond 5 centrale thema’s.

Rosia Montana Activist Social Forum

Het  Rosia Montana Activist Social Forum  (#RMForum) wordt voor de derde keer georganiseerd van 12 tot 16 augustus tijdens FânFest, het grootste ‘multi-art activist’ festival in Roemenië. De “Save Rosia Montana Campaign” voert actie tegen goudontginning met behulp van giftige cyanide, en organiseert tijdens #RMForum meer dan 30 workshops met 35 sprekers uit tien verschillende landen, rond 5 centrale thema’s:

1)      Ban cyanide & mining

2)      Citizen journalism

3)      Campaigns and social movements

4)      Campaign boot-camp

5)      Heritage conservation/restoration & sustainable development

Voor meer info, surf naar www.fanfest.ro/tag/activist-social-forum/ en http://issuu.com/saverosiamontana/docs/activist_social_forum__3/1?e=7336081/8359688

Interesse om deel te nemen? Stuur ook een mailtje naar CATAPA (ramona.langanki@catapa.be)!